Bij de meiden van de Klimop

Wow! De eerste maanden van de klimop zijn voorbij gevlogen en wat hebben we veel gedaan.

De meiden en de leiding zijn dol enthousiast en hebben iedere week weer leuke activiteiten en ideeën uitgevoerd. Zoals buiten spelen met mooi weer, blokjes voetbal, het grote steen/ papier/schaar spel, knutselen, verstoppertje in het donker, nachtwacht, Amerikaanse verkoop, dansen, zingen, teveel om op te noemen. 

De klimop bestaat op dit moment uit 6 vrolijke meiden en 4 dames die met veel plezier ervoor zorgen dat het iedere week weer een feestje is. Naast de wekelijkse clubavonden zijn er ook diverse andere activiteiten waaraan de meiden deelnemen bijvoorbeeld de vossenjacht, smokkeltochten ook vieren we ieder jaar samen dat Sinterklaas in het land is. En wie weet komt hij ook nog op bezoek bij ons. Afgelopen jaar heeft hij de meiden van de Klimop blij gemaakt met mooie cadeaus en heel veel pepernoten.

Maar hij zou ons nog blijer maken met meer leuke vrolijke meiden bij de Klimop die van ons feestje een groot feest kunnen maken.

Ben jij iemand die hier super blij van wordt en ook nog eens tussen de 4 en 8 jaar? Kom dan bij ons op donderdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur en doe mee! 

Ben je 18 jaar of ouder, heb je een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en word je enthousiast van bovenstaand verhaal? Vind je het tof om een leuke avond neer te zetten voor kinderen? Meld je dan aan als leiding bij CJV Borne. Dit kan door een mail te sturen naar info@cjvborne.nl 

Scroll naar boven