TheeZAKjes on Tour

Vrijdag 6 april was het zover! Het langverwachte uitje van de TheeZAKjes bij ZERO55 in Enschede. Wekenlang waren de leden elkaar al aan het opjutten, wie haalt de snelste tijd met het karten? En wie gaat er winnen met laserquest?

Na een korte instructie was daar het begin met de laserquest. Verdeeld in drie teams; Blauw, Groen & Rood kon het feest beginnen. Rennen was eigenlijk verboden, maar het fanatisme van de leden (en leiding) weerhield niemand ervan hier en daar de regels te overtreden.  Lex won de ronde, met in zijn kielzog Jelle. Team Rood won met overmacht, vier plekken in de top vijf werden bezet door de groep.

Na een korte drinkpauze werd de groep meegenomen naar de escape rooms. Twee groepen werden verspreid over verschillende typen escaperoom. De ene groep waanden zich laboranten en waren verantwoordelijk voor het maken van tegengif om een epidemie te voorkomen. De andere groep speelde spelletjes op een klimmuur. Vooral het vinden van het tegengif zorgde voor veel sensatie. De groep bestaande uit, Amy, Brett, Celine, Marijke, Niels, Noa & Pim, haalde de deadline van een kwartier zeer ruim. Met nog zeker 4 minuten op de klok verlieten zij de ruimte. De tweede groep bestaande uit; Jasper, Jelle, Kevin, Lex, Twan & Chris, hield het nog spannend, met nog 23 seconden op de klok hebben ook zij de wereld gered van een dodelijk virus.

Tenslotte was het tijd om in de karts te stappen. Bij het vernieuwde concept van ZERO55 horen ook nieuwe karts. De elektrische karts zijn erg snel, dit zorgt voor veel spektakel. De groep werd opnieuw in tweeën gesplitst en al snel werden de bandjes warmgereden. De eerste heat werd gewonnen door Lex, al reed Twan de meest constante tijden. In de tweede heat reden Jelle en Brett nek aan nek. Met enkele tienden verschil kon Jelle zich toch de winnaar noemen, ook had hij het snelste gemiddelde van beide heats.

Wat de leiding betreft een erg geslaagd uitje!!

Scroll naar boven