Kerstfeest 2018

Zaterdag 22 december werd het kerstfeest gevierd. De aftrap was met een superleuk spel! Een levend ganzenbord. Genummerde kerstkaarten waren door het hele clubhuis verspreid.

We deden dat dit jaar met een superleuk spel. Namelijk een levend ganzenbord. Door het hele clubhuis hingen genummerde kerstkaarten. Het was de bedoeling dat je eerst naar een tafel vol kerstkaarten ging met je groepje en daar draaide je een kaart om en het nummer wat je zag die moest je opzoeken. Op het kaartje kon een vraag staan maar ook een opdracht. Voor sommige opdrachten moest de jas aan  en hop naar buiten.

Als je geluk had mocht je naar het vuurtje om een lekkere marshmallow te smelten. Maar je mocht ook met “kerstballen” gooien of sneeuwballen overbrengen. En met drie personen tegelijk op skies lopen is toch best wel moeilijk.

In de pauze kregen we heerlijke warme chocolademelk met een kerstkransjes. En een herder kwam ons het kerstverhaal vertellen. Hij vertelde ook nog  wat interessante weetje over het schapen hoeden.  Toen de chocolademelk op was gingen we nog even verder met het spel.

Het laatste kwartiertje deden we een potje fruitmand maar dan in kerststemming.
Het was een erg gezellige middag!

Scroll naar boven