We hebben het er met alle leiding lang over gehad, maar binnen de regels die nu voor ons gelden zien wij het niet zitten om op kamp te gaan. We hebben dus besloten om het kamp voor dit jaar te annuleren. We zijn heel blij dat we gewoon onze clubs kunnen draaien en dat daarvoor intussen de ruimte is om voor onze leden veel verschillende spellen te organiseren. Dat kan natuurlijk ook voor het kamp, maar van de leiding wordt -zowel tijdens een clubavond als op kamp- verwacht dat ze 1,5 meter afstand houden van elkaar én van de leden. En dat betekent dat juist dat wat ons kamp ons kamp maakt wegvalt. De kracht zit voor ons in het met z’n allen beleven van de week.

Wel iets anders
We beseffen ons dat veel van onze leden hebben uitgekeken naar het kamp en we vinden het heel erg jammer dat we jullie dit nieuws moeten brengen. Het voelt ook niet goed om helemaal niets te organiseren, daarom hebben we het volgende in gedachten. Wij organiseren van zondag 9 augustus tot en met dinsdag 11 augustus een minikamp bij het clubhuis. We hebben daarvoor een programma samengesteld dat voor de leden die vaker op kamp zijn geweest heel herkenbaar is en alles van onze kampweek in zich heeft. Met één groot verschil: iedereen slaapt gewoon thuis. We beginnen 3 dagen lang om 08:30 uur bij het clubhuis en hebben op zondag en maandag een programma voor álle leden tot 20:30 uur, voor de oudste leden van de 12+ groepen vervolgen we die beide dagen met een avondspel tot +/- 22:30 uur. Op dinsdag sluiten we met z’n allen af om +/- 17:00 uur.

Aanmelden & kosten
We vragen een bijdrage van €30,- per kind. Daarvoor bieden we een goed gevuld programma, met genoeg eten en drinken. Graag weten we van tevoren wie er meedoet en we moeten nu vaart maken met de voorbereidingen, dus we vragen je om je uiterlijk vrijdag 3 juli bij ons op te geven. Dat mag in antwoord op deze e-mail. Geef dan in elk geval de volgende informatie door:
– Naam
– Telefoonnummer waarop één van de ouders te bereiken is
– Bijzonderheden waarmee we rekening moeten houden (bijvoorbeeld allergieën)

Nu kan het natuurlijk zijn dat je wel mee wil doen, maar niet alle dagen aanwezig kan zijn. Laat dat even weten, dan maken we andere afspraken.

Tenslotte zijn vriendjes en vriendinnetjes die niet op club zitten van harte welkom, ook graag aanmelden en de bijdrage is gelijk.

Protocol
CJV Borne is aangesloten bij YMCA Nederland. Het YMCA heeft samen met andere jongerenorganisaties en het ministerie van VWS een protocol opgesteld voor vakantiedagactiviteiten. Dit protocol houden wij aan en is vindbaar op https://www.wegaanopzomerkamp.nl/.

Vragen
Wij kunnen ons voorstellen dat er nog vragen overblijven. Die mag je stellen via info@cjvborne.nl.