Coronaregels kamp

Het is een bijzonder jaar om op kamp te gaan. Om ervoor te zorgen dat alles zo veilig mogelijk gaat, hebben we een aantal ‘regels’ opgesteld. We willen iedereen oproepen zich zoveel mogelijk aan alle ‘normale’ coronaregels te houden en de instructies hieronder en eventuele instructies gekregen van onze leiding op te volgen.

Bagage inleveren vrijdag 13 augustus van 18 tot 18:30 uur

* de kinderen die met de auto naar kamp gaan moeten hun fiets bij de bagage inleveren.
* Voor het inleveren van de bagage hebben we een rijrichting aangegeven bij het clubhuis. Het is de bedoeling dat jullie deze volgen.

Vanwege de corona regels vragen we jullie om de bagage neer te zetten op de aangegeven plek en daarna door te rijden. Mochten er bijzonderheden zijn zoals medicatie dan kan dit doorgegeven worden aan de leiding.

Vertrek zaterdag 14 augustus 13:30 uur vanaf het clubhuis

We verzoeken jullie bij aankomst bij het clubhuis direct naar het veld te gaan daar is voldoende ruimte voor iedereen. De kinderen kunnen hun fiets op de parkeerplaats neerzetten en zich melden bij de leiding.

We vertrekken in groepjes, de betreffende ouders kunnen deze kinderen dan uitzwaaien vanaf de parkeerplaats. We verzoeken jullie op het veld te blijven totdat alle kinderen vertrokken zijn en daarna pas naar huis te gaan.

Ophalen donderdag 19 augustus om 18:30 uur in Rijssen
Bij droog weer doen we een gezamenlijke prijsuitreiking en afsluiting met de ouders.
Het veld is ook hier groot genoeg om afstand te kunnen houden.
Helaas is het voor ouders niet mogelijk om een kijkje te nemen in de boerderij.
Bij regen zullen we de prijsuitreiking alleen met de kinderen doen en kunt u de kinderen om 18:30uur direct meenemen.

Coronamaatregelen
* Wij volgen het protocol “samen op kamp”.
* Voorafgaand aan het kamp zal de leiding allemaal een zelftest doen en halverwege het kamp nog een keer.
* Wij adviseren jullie om in ieder geval bij de leden van 12 jaar en ouder ook een zelftest af te nemen voor vertrek.
* Op vrijdagavond bij het inleveren van de bagage krijgen jullie een formulier met gezondheidscheck, deze moeten jullie per kind invullen en zaterdag bij vertrek inleveren.
* Wij zullen dit jaar in onze kampbubbel blijven en dus geen openbare plekken bezoeken waar (veel) andere mensen zijn. Uiteraard gaan we wel naar het bos of maken we een fietstocht.

Wij denken dat wij een leuk kamp kunnen draaien binnen de geldende regels omtrent corona. De lastigste momenten zijn voor ons als de ouders erbij zijn. Dus wij verzoeken jullie om op die momenten zelf ook afstand te bewaren ten opzichte van elkaar en de leiding.

Scroll naar boven